Direct naar de inhoud.

Luister naar het gefluister

Je lijf luistert mee.

Als je mij wat langer kent heb je mij dat vast al eens horen zeggen: Let op je woorden, je lijf luistert mee.
Zo kun je omgekeerd je aandacht naar binnen richten om te luisteren naar de fluisteringen van je lijf.
In de loop der jaren heeft je lijf veel gedachten en conclusies die jij voor en over jezelf hebt getrokken voor wáár aangenomen en vastgezet. Ook al was je misschien nog te jong om situaties echt te begrijpen. Wat je bent gaan geloven sleep je als ballast door je leven heen met je mee. Je lichaam is gewillig en houdt het vaak lange tijd vol om vast te houden. En dan opeens…..dan wil het niet meer. Het lijf houdt op met fluisteren en schreeuwt het uit. Luister!!
Als het lijf zo schreeuwt om aandacht dan kun je je behoorlijk naar voelen. Ziek zelfs. Of erge pijn ervaren. Het is op dat moment vaak niet te plaatsen waarom het lichaam zo reageert. Je hebt plausibel klinkende verklaringen én je wilt graag zo snel mogelijk af van de pijn en ongemakken die je ervaart.

Intens en medelevend luisteren naar je lichaam opent deuren in jezelf die je nog niet kende. Wanneer je de bereidheid hebt om te luisteren en je kunt wat hulp daarbij gebruiken dan ben ik er graag voor je. Het maakt -voor wie dat wil- deel uit van de behandeling. Je kunt direct een afspraak aanvragen.

Misschien vind je dit schrijfsel ook leuk om te lezen.

Pin It on Pinterest