Direct naar de inhoud.

Direct starten met je beter voelen?

Vraag dan mijn gratis ontspanningsoefeningen aan!

Gratis ontspanningsoefeningen

Je krijgt dan een mp3 die je in 7 minuten een kalm en rustig gevoel geeft.

Nu gratis aanvragen

Contactgegevens

Hellen Rommers
Riegheide 62
9451 EK Rolde

Telefoon: 0592-248077
E-mail: info@devuurvlinder.com

KvK nr: 04080762
Lid VNRT en RBCZ

Maak een afspraak

Volg De Vuurvlinder

Quantum touch


Quantum touch is een vorm van energetisch werk. Quantum touch is het gebruik maken van trilling, techniek en aandachtige (liefdevolle) aanraking.

Het gebruik van trillingsfrequenties


Wanneer twee dingen op verschillende frequenties trillen, is er een tendens voor de trillingen om samen te komen, zich af te stellen op elkaar. Denk maar aan vrouwen die samen een slaapzaal delen, na een paar maanden loopt de menstruatie gelijk. Over het algemeen zal een langzamer trilling zich aan een snellere frequentie proberen aan te passen.

Een Quantum touch sessie


In de sessie verhoog ik middels techniek de frequentie van mijn trilling. Het verhoogde energieveld wordt via mijn handen op de gewenste plek op het lichaam rond een gebied van pijn, spanning of ontsteking geplaatst. Op deze manier zal de lichaamseigen, biologische intelligentie doen wat het noodzakelijk acht om genezing te verkrijgen, ofwel op deze manier wordt het zelfgenezend vermogen aangesproken.

Daarmee vermindert pijn, kunnen emoties vrij gaan stromen en ontstaat een diepe ontspanning. Zelfs kan het gebeuren dat er verschuivingen in de botstructuur plaatsvinden.

Spreek je zelfgenezend vermogen aan


Door quantum touch, de aandachtige aanraking in combinatie met de juiste techniek, wordt het zelfgenezend vermogen op een krachtige manier aangesproken. Quantum touch kan een hele sessie in beslag nemen maar kan ook ingebed zijn binnen andere vormen van therapie die ik aanbied.

Pin It on Pinterest

Share This