Direct starten met je beter voelen?

Vraag dan mijn gratis ontspanningsoefeningen aan!

Gratis ontspanningsoefeningen

Je krijgt dan een mp3 die je in 7 minuten een kalm en rustig gevoel geeft.

Nu gratis aanvragen

Contactgegevens

Hellen Rommers
Riegheide 62
9451 EK Rolde

Telefoon: 0592-248077
E-mail: info@devuurvlinder.com

KvK nr: 04080762
Lid VNRT en RBCZ

Volg De Vuurvlinder

Hellen Rommers

Workshops van de Vuurvlinder


Hieronder ziet u een overzicht van de workshops van De Vuurvlinder. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen of bel naar 0592-248077. Wilt u zich direct inschrijven voor een Worshop? Hier vind u het inschrijfformulier.

Bamboe training


Ooit wel eens bamboe gezien op ’t land? Dat is buigzaam en tegelijkertijd heel krachtig. Stevig geworteld in de aarde.

Het doen van (vooral) zhineng qigong oefeningen helpt om het ‘bamboe gevoel’ in jezelf wakker te schudden. Ik werk in deze training met een beperkt aantal mensen voor wie zhineng qigong niet helemaal nieuw is. Er is veel aandacht voor kleinere finesses. Dit geeft verdieping in je oefeningen.

Zhineng qigong brengt je meer veerkracht in je leven. Tegelijkertijd maakt het je krachtig en meer ontspannen.
Doe je mee met deze heerlijke bamboe training?

Wanneer:Vrijdagmiddag 20 april 2018
Tijd:13.00 uur tot 16.00 uur
Investering:€ 45,00
Direct aanmelden

Chi Neng Qigong in Rolde


Meditatieve oefeningen voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Deze lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al eerder les hebben gehad in Chi Neng Qigong. We gaan aan de slag met meditatieve oefeningen waardoor lichaam en geest soepel en krachtig kunnen worden. Ontspanning ontstaat waar aandacht begint. De serie bestaat uit 10 lessen en kan steeds worden verlengd.

Wanneer:donderdagavond 5 april 2018 (10 lessen, met uitzondering van schoolvakanties). De serie kan worden verlengd of je kunt overstappen naar de 'vervolggroep'.
Tijd:19.00 uur tot 20.00 uur
Investering:€ 120,-
Direct aanmelden

Chi Neng Qigong start van de (donder-) dag


Meditatieve oefeningen voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Heerlijke oefeningen om je dag mee te starten. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als voor mensen die al eerder les hebben gehad in Chi Neng Qigong.  De serie bestaat uit 10 lessen en kan steeds worden verlengd.

Wanneer:donderdagochtend vanaf 5 april 2018.
De serie bestaat uit 10 lessen en kan worden verlengd.
Minimaal 6 deelnemers.
Tijd:9.00 uur tot 10.00 uur
Investering:€ 120,-
Direct aanmelden

Chi Neng Qigong (doorlopende wekelijkse training in Rolde)


Doorlopend wekelijks trainen voor wie een beginnerscursus gevolgd heeft (elders of bij mij).

Wanneer:elke donderdagavond (met uitzondering van schoolvakanties)
Tijd:20.15 uur tot 21.25 uur
Investering:€ 125,- voor een strippenkaart van 10 lessen met een geldigheid van 12 weken. Kom je alle 12 lessen? Dan krijg je 50% korting op de laatste 2 lessen.
Enkele lessen volgen kan ook, voor € 13,50 per les.
Direct aanmelden

Reinigingsweek


Om de lever en galblaas te zuiveren van stenen die voor allerlei klachten kunnen zorgen kun je een reinigingsweek zelf thuis doen. Het kan steunend zijn als je weet dat er tegelijk met jou meer mensen een week lang een dieet volgen met een reiniging in het laatste weekend. Je kunt er ook voor kiezen om de reiniging te doen op een datum die voor jou goed uitkomt.
Het laatste weekend is het fijn om rust te plannen voor jezelf. Voorafgaand aan de week vindt een bijeenkomst plaats voor nadere informatie en ter inspiratie. Dit kan ook individueel.
De zesde dag kom je bij mij in de praktijk voor een voetreflex behandeling ter stimulering van de darmen. Gedurende de week kun je mij bellen wanneer je met vragen zit, ik ben op de achtergrond aanwezig. Vooraf kun je het boek ‘de ongelooflijke lever & galblaasreiniging’ lezen van Andreas Moritz.

Wanneer:16 maart of 13 april 2018.
Je kunt ook individueel een afspraak hiervoor maken.
Tijd:Informatie/ inspiratie vooraf ongeveer 30 minuten op 9 maart of 5 april. Individuele voetreflexbehandeling ongeveer 45 minuten op 16 maart of 13 april 2018 Tijden spreken we nog af.
Investering:€ 72,- totaal waarvan een deel via de aanvullende verzekering is te declareren
Direct aanmelden

Workshop tenen lezen voor beginners


Aan de hand van de boeken die Imre Somogyi geschreven heeft over tenen lezen krijg je de eerste beginselen bijgebracht. Wat kun je afleiden uit lange tenen, kromme tenen enz. zijn vragen waar we ons mee bezig houden. Je eigen tenen worden mede als studie object ingezet.

De workshop bestaat uit twee dagdelen met een tussentijd van 2 á 3 weken. Deze tijd kun je gebruiken om in je directe omgeving te oefenen. Gebruik voor meer informatie het contactformulier of bel naar 0592-248077.

Je kunt je individueel of als groep aanmelden voor een workshop. Bij minimaal 3 aanmeldingen wordt een datum gepland.

Wanneer:op afspraak
Tijd:2 dagdelen (totaal 5 uur)
Investering:€ 97,- in totaal
Direct aanmelden