Direct naar de inhoud.

Direct starten met je beter voelen?

Vraag dan mijn gratis ontspanningsoefeningen aan!

Gratis ontspanningsoefeningen

Je krijgt dan een mp3 die je in 7 minuten een kalm en rustig gevoel geeft.

Nu gratis aanvragen

Contactgegevens

Hellen Rommers
Riegheide 62
9451 EK Rolde

Telefoon: 0592-248077
E-mail: info@devuurvlinder.com

KvK nr: 04080762
Lid VNRT en RBCZ

Maak een afspraak

Volg De Vuurvlinder

Workshops van de Vuurvlinder


Hieronder ziet u een overzicht van workshops en andere activiteiten van De Vuurvlinder. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen of bel naar 0592-248077. Wilt u zich direct inschrijven voor een Worshop? Hier vind u het inschrijfformulier.

Chi Neng Qigong in Rolde


Meditatieve oefeningen voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Deze lessen zijn vooral geschikt voor beginners, maar ook fijn als je al eerder les hebt gehad in Chi Neng Qigong. De oefeningen brengen je lichaam en geest in een soepeler en krachtiger conditie. Je leert aandachtig aanwezig zijn, met mildheid voor wat er in jou leeft.
De serie bestaat uit 10 lessen en kan steeds worden verlengd.

Wanneer:Vanaf donderdagavond 28 maart 2024 wekelijks, schoolvakanties uitgezonderd.
Tijd:19.00 - 20.00 uur.
Investering:€ 128,- voor 10 weken
Direct aanmelden

Buitenlessen Chi Neng Qigong in Balloo


Deze lessen zijn geschikt voor iedereen. De rustige en aandachtige bewegingen maken je geest helder en kalm. Je lichaam ontspant en wordt soepel. De bewegingen zijn eenvoudig van aard.

Wanneer:Woensdag 12, 19, 26 juni, 3, 10 juli 2024
Tijd:9.15 -10.15 uur
Investering:€ 65,- voor 5 lessen of € 15,- per les
Direct aanmelden

Chi Neng Qigong (doorlopende wekelijkse training in Rolde)


Heb je eerder lessen bij mij of iemand anders gevolgd in Chi Neng Qigong dan ben je van harte welkom voor deze wekelijkse lessen met andere enthousiastelingen. We doen afwisselende oefeningen uit verschillende levels.

Wanneer:Iedere donderdagavondavond, uitgezonderd schoolvakanties.
Tijd:20.15 uur tot 21.25 uur.
Investering:€ 135,- voor 10 lessen, gedurende 12 weken. Les 11 en 12 € 7,50
Losse lessen € 15,-
Direct aanmelden

Meditatie en Chi Neng Qigongweek in de Vogezen


Wrijving geeft glans
We maken deel uit van het Bestaan, er is geen scheiding. Het bestaan, het Leven, bevat in zichzelf zóveel rijkdom. Die rijkdom kan zich op allerlei manieren laten zien. Soms door moeilijkheden, soms door geluk. Hoe kunnen we in datgene wat we als moeilijk ervaren de bron van onze rijkdom vinden? Het bestaan spiegelt precies dát wat jouw aandacht nodig heeft en van binnenuit mag worden aangekeken. Om uiteindelijk, met vertrouwen en in liefdevolle vriendelijkheid, jezelf en je medemens dieper te leren kennen en omarmen.
De combinatie van meditatiebeoefening (zowel actieve Osho- als stiltetechnieken), Zhineng Qigong en wandelingen in het sprookjesachtige Vogezengebied zijn een mooie spiegel en ingang om totaal aanwezig te zijn. De wandelingen naar en de meditaties op inspirerende krachtplaatsen creëren een uiterlijke en innerlijke reis waardoor we onze levensvitaliteit en hartenergie intens kunnen ervaren en ons verbinden. Zo openen we ons met verwondering voor de grootsheid van het Bestaan waarin we als mens onze richting en bestemming zoeken.

Deze week is een samenwerking met Vasu Macquoy
Ga je mee?
We verblijven in Gite Le Hilsenblick in Linthal.

Wanneer:Zaterdag 13 juli tot zaterdag 20 juli 2024
Tijd:Aankomst de 13e om 18.00 uur.
Vertrek de 20e om 10.00 uur.
Investering:€ 795,- alles inbegrepen.
Direct aanmelden

Weekend ‘Leven in harmonie’


In de overgang van winter naar voorjaar 2023 ben je welkom deel te nemen aan een weekend met o.a. Osho meditaties, de meditatieve bewegingsvorm Zhineng Qigong en wandelingen. In de Drentse natuur en de warme sfeer waarin je helemaal welkom bent, kun je gelijkgestemden ontmoeten en in ontspanning samen zijn.

Dit weekend is een samenwerking met Vasu Macquoy

We verblijven in de Kwartjesberg te Drouwen (2 persoonskamers).

De bijna vergeten verbinding:
Ik houd van het leven en het leven houdt van mij.

Je hebt alles wat je nodig hebt. Laat jezelf niet beperken, laat je niet remmen. Het leven wil je ontvangen zoals je bent, met je mogelijkheden, je energie, je intuïtie, je originaliteit en authenticiteit. In dit weekend zet je stappen om je geest te bevrijden van de beperkingen die je zijn opgelegd en die je jezelf oplegt.
Door met hart en ziel de uitdagingen van het leven aan te gaan leer je in harmonie te leven met het Geheel.

Wanneer:10 tot 12 maart 2023
Tijd:Vrijdag ontvangst vanaf 18 uur.
Afsluiting zondag, eind van de middag.
Investering:€ 295,- totaal (incl. vegetarische maaltijden).
Direct aanmelden

Bamboe training


Ooit wel eens bamboe gezien op ’t land? Dat is buigzaam en tegelijkertijd heel krachtig. Stevig geworteld in de aarde.

Het doen van (vooral) zhineng qigong oefeningen helpt om het ‘bamboe gevoel’ in jezelf wakker te schudden. Zhineng (chineng) qigong brengt veerkracht in je leven. Tegelijkertijd maakt het je krachtig en meer ontspannen.

De training wordt afgestemd op de deelnemers die zich hebben aangemeld en heeft daarom ook elke keer weer andere accenten.
Doe je mee met deze heerlijke bamboe training?

Wanneer:Nog niet bekend, incidenteel.
Tijd:14.00 uur tot 17.00 uur
Investering:€ 48,-
Direct aanmelden

Reinigingsweek


Om de lever en galblaas te zuiveren van stenen die voor allerlei klachten kunnen zorgen kun je een reinigingsweek zelf thuis doen. Het kan steunend zijn als je weet dat er tegelijk met jou meer mensen een week lang een dieet volgen met een reiniging in het laatste weekend. Je kunt er ook voor kiezen om de reiniging te doen op een datum die voor jou goed uitkomt.
Het laatste weekend is het fijn om rust te plannen voor jezelf. Voorafgaand aan de week vindt een bijeenkomst plaats voor nadere informatie en ter inspiratie. Dit kan ook individueel.
De zesde dag kom je bij mij in de praktijk voor een voetreflex behandeling ter stimulering van de darmen. Gedurende de week kun je mij bellen wanneer je met vragen zit, ik ben op de achtergrond aanwezig. Vooraf kun je het boek ‘de ongelooflijke lever & galblaasreiniging’ lezen van Andreas Moritz.

Wanneer:Op afspraak
Tijd:Informatie/ inspiratie vooraf ongeveer 30 minuten. Individuele voetreflexbehandeling ongeveer 45 minuten.
Investering:€ 79,- totaal waarvan een deel via de aanvullende verzekering is te declareren
Direct aanmelden

Workshop tenen lezen voor beginners


Aan de hand van de boeken die Imre Somogyi geschreven heeft over tenen lezen krijg je de eerste beginselen bijgebracht. Wat kun je afleiden uit lange tenen, kromme tenen enz. zijn vragen waar we ons mee bezig houden. Je eigen tenen worden mede als studie object ingezet.

De workshop bestaat uit twee dagdelen met een tussentijd van 2 á 3 weken. Deze tijd kun je gebruiken om in je directe omgeving te oefenen. Gebruik voor meer informatie het contactformulier of bel naar 0592-248077.

Je kunt je individueel of als groep aanmelden voor een workshop. Bij minimaal 3 aanmeldingen wordt een datum gepland.

Wanneer:Bij voldoende aanmeldingen worden in overleg data afgesproken
Tijd:9.30 uur tot 12.00 uur (totaal 5 uur)
Investering:€ 97,- in totaal
Direct aanmelden

Gratis ontspanningsoefeningen

 

Wil je direct beginnen met je ontspannen en beter voelen? Of wil je eerst eens weten hoe mijn stem klinkt en hoe ik te werk ga? 

Vraag dan nu jouw gratis ontspanningsoefeningen aan! Je krijgt een mp3 die je in 7 minuten een kalm en rustig gevoel geeft.

Je krijgt ook regelmatig mijn inspiratievlinder, met tips, nieuws en inspiratie over hoe jij bewuster kunt leven, en je beter kunt voelen.

 

Bedankt voor je aanmelding. Check je e-mail om je inschrijving te bevestigen. Daarna krijg je direct de link naar de ontspanningsoefeningen.

Pin It on Pinterest

Share This