Direct naar de inhoud.

Flow in je leven

Van lijden naar leiderschap.

Ken je dat gevoel van ‘in de flow’ zijn? Dat alles lijkt te kloppen hoe het gaat. Toevallig komen de juiste mensen op je pad, of valt je oog op iets wat uiteindelijk net de juiste wending geeft in je leven. De dingen gebeuren niet omdat je het afdwingt, maar spontaan en onverwacht.

Een open houding, alsof je je armen en de vensters in je hart open zet en benieuwd bent wat er komen gaat, maakt je ontvankelijk voor die ‘flow’. Je laat het leven door je heen stromen op een natuurlijke manier vanuit het vertrouwen dat het leven je goed gezind is.

Het leven zelf is je leider en jij: jij oefent elke dag om het leven dat door je heen stroomt te beluisteren, te zien, een stem te geven. Oefenen in stil zijn. In zien. En in luisteren.

Dat kan niet met heel veel herrie om je heen. Met veel beelden in je blikveld. Wél kan dit in de helende omgeving van de natuur, waar het leven voortdurend aanschouwelijk wordt gemaakt door hoe zij is.

Om van een ‘lijdend leven’ naar een ‘leven leiden’ te gaan kun je simpelweg de weg naar binnen volgen. Haal adem en voel de ademstroom in je lichaam. Jouw ademt opent de deur naar ‘binnen’. Je hoeft niks te bewijzen om naar binnen te gaan. Je bent altijd welkom.

Wees je eigen leider! Volg met je aandacht hoe het leven door jóu heen wil stromen. Los van alle activiteit buiten je. Beweeg mee met je adem en laat het leven tot je spreken. Van binnen, in de schatkamer van de stilte, weet je alles al.

Je leidt je eigen leven en op die manier is er een vanzelfsprekende samenhang met alles om je heen. Je leeft vanuit innerlijke kracht en compassie.

Open je hart in Liefde en kom opnieuw in harmonie met wie je ten diepste bent. Het meest natuurlijke medicijn!

Misschien wil je dit schrijfsel ook lezen?

Pin It on Pinterest