Direct naar de inhoud.

Wat is de ‘klank’ van jouw stem diep van binnen?

Is jouw leven op dit moment in overeenstemming met jouw innerlijke stem?

Een stem diep van binnen is een stem die fluistert. Een stem die niet altijd via woorden tot ons komt, maar soms via beelden of bijvoorbeeld dromen.

Een innerlijke stem kun je ook herkennen aan datgene wat je in beginsel gemakkelijk en vol vreugde doet. Dat wat je doet past kennelijk perfect bij jou!

‘Iets’ diep van binnen laat je soms een afslag nemen in je leven die je niet voorzag. Je doet of zegt iets waar je zelf ook door wordt verrast. En ook al lijkt het niet logisch, het voelt goed. 

Ook als niemand het ziet en of je er nu een beloning voor krijgt of niet, je kiest ervoor het te doen. Het geeft je het gevoel dat de tijd stilstaat en rekbaar is.

Wanneer jouw uiterlijk zichtbare leven in overeenkomst is met de stem van binnen voel je je intens levendig. Het maakt je blij en het helpt je door moeilijke fasen heen. 

Waar kies jij voor?

Je hebt altijd een keuze!

Het gefluister negeren of tot je laten komen.

Kiezen om te blijven doorrennen in je leven en het vullen met allerlei afleidingen of regelmatig tijd en rust nemen om wat te zakken in jezelf.

Door aandacht te besteden aan de werkelijkheid van binnen, voed je de basis in jezelf. Je raakt meer geaard en in verbinding met waar je vandaan komt. Zoals je je planten bewatert en voedt bij de wortels, zo doe je dit ook bij jezelf op deze manier.

Reflexzonetherapie helpt om te aarden en je te verbinden met wie je nog meer bent, voorbij alle uiterlijkheden. Maak een afspraak.

Misschien vind je dit blog ook interessant: intentie als scheppende energie.

Pin It on Pinterest