Direct naar de inhoud.

Feestelijke anti-stress middag

Het begon allemaal op een kamer op de eerste verdieping.

Voorheen mijn slaapkamer. De massagetafel was mijn eerste grote aankoop. En die gebruik ik nog steeds met veel plezier. Zo eentje die ik met 1 voet op het pedaal hoger of lager kan zetten. Vanuit het idee: ik moet in ieder geval goed voor mijzelf (mijn rug vooral) zorgen, wil ik optimaal zorg aan een ander kunnen geven.

Dat is inmiddels 12 1/2 jaar geleden!

Ik ben echt blij en trots ook dat er in die jaren een onderneming onder mijn handen is gegroeid waar ik met plezier in werk en van kan leven.
Van huis uit heb ik meegekregen dat het goed is om belangrijke momenten in je leven te vieren. En ik hou die gedachte graag in ere. Om het moment te markeren, óm te zien naar wat mij tot dit moment heeft gebracht en vooruit te blikken naar de toekomst.

Het is mij lang niet altijd voor de wind gegaan

Er zijn momenten geweest dat ik niet blij was met mijn leven. Misschien heb jij dat ook wel eens? En toch…..het heeft me allemaal gebracht tot waar en wie ik nu ben! Dat maakt dat ik me dankbaar voel. Ik ben bereid geweest in mijzelf op onderzoek uit te gaan. Niet alleen in mijn hoofd. Ook naar mijn lichaam heb ik opnieuw leren luisteren.

Ik heb veel respect gekregen voor de wijsheid van mijn eigen lijf

Al duurde het soms een tijdje vóór ik het begreep ;-)
In mijn werk als therapeut maak ik dankbaar gebruik van de vele leermomenten die het leven mij gegeven heeft. Daarnaast maak ik overigens (natuurlijk) ook gebruik van kennis die ik via opleidingen heb opgedaan. En mijn intuïtie laat ik gewoon meedoen.

Kom ook en vier mee

Lees op de volgende pagina hoe ik mijn jubileum wil vieren jubileum info

 

Pin It on Pinterest